Sindal Fremad er navnet fra 2024, som erstatter det hidtidige navn Sindal Udviklingscenter, der i 2016 blev dannet som sammenslutning af Sindal Erhvervsråd, Sindal Handelsstandsforening og Sindal Turistforening. Vores formål er at udvikle området til gavn for erhverv, borger og turismen – alt med primært for øje at øge bosætningen i Sindal området.

Fra 2024 ønsker vi at skabe øget synlighed på Sindal, på Sindals virksomheder, foreninger og borgere. Det skal ske ved øget opbakning fra alle, øget fokus på den positive historie og en samlet indsats hen imod gode aktiviteter, lokal handel og glæde ved at bo i Sindal og omegn.

Vores hjemmeside får fra 2024 mere fokus og samtidig ønsker vi en mere dynamisk facebook side, hvor vi ønsker at skabe mere dynamik, således alle får større glæde af at tilgå hjemmeside og facebook. Det ønsker vi blandt andet ved at aktivere en fast koordinator til opdatering af sider, aktivere reklame mv.

Hjørnestenen på siden er aktivitetskalenderen, hvor alle kan få deres arrangement nævnt. Blot send din information til kalender.sindal@outlook.dk

Kontakt os hvis du har noget på hjertet. Du kan også blive medlem af Sindal Fremad. Se priser i menupunktet ”Bliv medlem”.