Indrettet med 175 enheder på et areal af hele 4,5 hektar, hvilket giver gode store pladser (100-150 m2) med mange fristeder og små oaser imellem.

Pladsen er udstyret med alle tænkelige faciliteter i højeste standard. Beliggende i rolige omgivelser lige i centrum af Vendsyssel med kort afstand til alle de kendte ATTRAKTIONER mellem Aalborg og Skagen. Campingpladsen ligger godt i læ for den vendsysselske vestenvind og er yderst familievenlig og hyggelig. Endvidere er der et separat indrettet Stellplatz område. Også mulighed for campingtræf med op til 30 campingvogne der kan ligge samlede.

Her findes gratis opvarmet pool, multibane, Tarzan-bane, 30 meters svævebane, minigolf, beach volley, grillfaciliteter og legepladser til børnene. Endvidere findes der på pladsen et pavillon-telt med plads til ca. 150 personer, fortrinlig egnet til træf af enhver art, samt selvfølgelig et godt sted til aktiviteter hvis det skulle regne. Her holdes der året igennem forskellige musiske og kulinariske sociale arrangementer – ikke mindst den årlige GRISEFEST.

Adresse

Find os

Sindal Camping & Kanoudlejning